اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، غلامحسین اسکندری یکشنبه در نشست خبری افزود: با درک تأثیر شفافیت بر عملکرد شهرداری و با توجه به رسالت نمایندگی مردم شیراز در شورای اسلامی شهر، از بدو ورود به شورا، شفافیت و حق دسترسی به اطلاعات را مطالبه کردم، به خصوص با توجه به اهمیت نیروی انسانی، شفافیت در حوزه مدیریت سرمایه انسانی را در اولویت قرار دادم.
به گزارش ایرنا، غلامحسین اسکندری یکشنبه در نشست خبری افزود: با درک تأثیر شفافیت بر عملکرد شهرداری و با توجه به رسالت نمایندگی مردم شیراز در شورای اسلامی شهر، از بدو ورود به شورا، شفافیت و حق دسترسی به اطلاعات را مطالبه کردم، به خصوص با توجه به اهمیت نیروی انسانی، شفافیت در حوزه مدیریت سرمایه انسانی را در اولویت قرار دادم.
وی عنوان کرد: در چند ماه اخیر، اطلاعاتی به دستم رسید که از بی انضباطی مالی و مدیریتی گسترده در سالیان اخیر در حوزه نیروهای انسانی شهرداری شیراز حکایت دارد، چه در استخدام و نحوه به کارگیری و چه در انتصابات و ارتقای کارکنان و چه در پرداخت حقوق و دستمزد؛ اما از آنجا که اساسا قصد افشاگری نداشتم و معتقدم با تحقق شفافیت، فضای افشاگری و مدیریت افکار عمومی هم از میان می رود، همچنان بر شفافیت شورا و شهرداری تاکید و پافشاری می کنم.
عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: مردم شیراز شایسته بهترین کیفیت در ارائه خدمت هستند، خصوصا جوانان تحصیلکرده و باسواد که حق دارند از فرصت شغلی برابر برخوردار شوند، بارها با افرادی مواجه شدم که از بیکاری جوانانشان و تبعیض و پارتی بازی در استخدام شهرداری یا سایر نهادهای دولتی و عمومی شکایت داشته اند.
وی خطاب به مردم شیراز گفت: اگر از وجود برخی ناکارآمدی ها ناراحت و گله مندید، ریشه همه این بی کفایتی ها در سوءمدیریت منابع انسانی است، بنده ادعا نمی کنم که همه این مسائل با شفافیت حل می شود، اما مدعی هستم که دسترسی به اطلاعاتی که بارها از شهرداری مطالبه کردم به روشن شدن این موضع تاریک کمک می کند.
اسکندری بیان کرد: بعضی مدیران شهری در سال های گذشته خدمت رسانی به مردم و توسعه شهری را مجموعه ای از پروژه های کلان مقایس تعریف کرده اند و بی توجه به هدف اصلی مدیریت شهری، شهر را با کارگاه ساختمانی اشتباه گرفته اند، از طرفی بعضی نیز شورای شهر را تبدیل به انجمن صنفی انبوه سازان و بساز و بفروشان و پیمانکاران کرده اند، چنان که که گویی به جای نمایندگی مردم و دفاع از حقوق عامه، رسالت شان دفاع از حقوق هم صنفان خود (انبوه سازان و پیمانکاران) است.
وی افزود: در بسیاری از کشورهای به اصطلاح توسعه یافته که قبله همین افراد است، سال ها است چنین اقدامات سازه ای از قبیل ساخت بزرگراه و پل و تقاطع غیرهم سطح منسوخ شده، اما همین اقدامات در شیراز به مدد تجهیزات رسانه ای به عنوان اقدام شاخص به مردم معرفی می شود.
اسکندری گفت: شهر بی ضابطه در حال گسترش است، اراضی وسیع از طریق اعمال روابط به محدوده قانونی الحاق شده یا در حال الحاق است که چنین گسترش های لجام گسیخته و تمرکز بر پروژه های بزرگ مقیاس دهان پرکن، جز عوام فریبی نیست و چنین اقداماتی به بهبود کیفیت زیست مردم کمکی نمی کند و فقط می تواند تمایل بی ضابطه برای افزایش چند هزار میلیاردی بودجه و افتخار به آن باشد.
عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: در بسیاری از کشورها نمایندگان شورای شهر و شهردار یا مدیران شهری برای پیشگیری از قرار گرفتن در موقعیت تعارض منافع و مدیریت آن ملزم می شوند همراه با جزئیات اموال خود، محل درآمد و کسب وکار خود را نیز اعلام کنند. در برخی مواقع محدودیت های بسیار سخت گیرانه ای برای حضور برخی اصناف مثل پیمانکاران و انبوه سازان ایجاد شده تا مدیریت شهری به جولانگاه تأمین منافع این افراد تبدیل نشده و منافع عمومی زیر نگاه های بولدوزری این گروه له نشود، اما نه تنها این موارد در این شهر مورد توجه قرار نمی گیرد، بلکه این افراد با عوام فریبی خود را یا تکنوکرات یا افسران سازندگی جا می زنند، لذا رسالت اخلاقی دانشمندان، دانشگاهیان و اصحاب رسانه است که این نگرانی ها و آسیب ها را فریاد زده و مانع از توفیق در همه گیری این فریب بزرگ شوند.
عضو شورای شهر شیراز بیان کرد: هزینه های این شیوه گران اداره کردن شهر و این فریب کاری های عمرانی پیمانکاران بر دوش مردم شیراز است، مردم نه فقط در موقع پرداخت عوارض، با گران شدن زندگی روزمره خود، بدون دریافت مابه ازای کیفی مناسب، هزینه سودآوری پیمانکاران را به اسم تداوم سازندگی و توسعه و خدمت و غیره پرداخت می کنند.
اسکندری اضافه کرد: به عنوان عضو شورای و نماینده مردم این کلانشهر وظیفه خود می دانم که در برابر این شیوه و تضییع حقوق عامه و عوام فریبی ها ساکت ننشینم و به رسالت خود براساس عهدی که با مردم شیراز بستم پایبند باشم.
عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: وضعیت امروز بافت تاریخی فرهنگی شهر شیراز که به تعبیر دقیق یکی از صاحب نظران لنگرگاه هویتی شهر است، نتیجه تصمیمات سه دهه گذشته است که از نگاه های افراطی میراثی و رویکرد حفظ و صیانت که مانع از تجدید حیات مجدد آن همچون قرون گذشته شده است تا نگاه های عمران زده که بی توجه به ابعاد انسانی، اجتماعی و فرهنگی این پهنه ارزشمند با تخریب های گسترده آن، میراث های الهام بخش شهر را در معرض نابودی قرار داده است.
وی با بیان اینکه سهل انگاری نسبت به چگونگی انتقال طبیعی فرهنگ به نسل های آینده و جریان پیدا کردن عناصر هویتی در زندگی روزمره مردم شهر موجب اختلال در مسیر عادی تحولات اجتماعی شده است، گفت: متولیان امر تلاش دارند این نقصان را با اقدامات نمادین و پر سر و صدا و توسعه های بی ضابطه رفع کنند.
{{name}}
{{content}}